Sunday, August 27, 2006

today's one liner

It's like falling completely in love all over again with YouTube after seeing this clip which I almost didn't believe that it coulda been there.

[for those of you who have trouble accessing youtube pages, it was one of the result when I did the search with keywords: good morning singin rain. If you know what I mean.]

4 comments:

Gets said...

lho udah diremove by warner bros?.. btw, kok tiba2 singin' in the rain?.. duh, kyny DVD nya uda ngga ada deh.. hikss..

Credo said...

Klip apa sih maksudnya? Iya tu, dah di remove dr YouTube :)

Bie said...

Iya ih BT ..

gets: karena tiap kali gue bangun lebih pagi dari biasanya gue selalu tiba2 ngomong, "and what a lovely mo'nin'! gooooood mo'nin', good MO'nin'!" dst dsb

credo: hmm .. Klip itu klip adegan dari film musikal Singin' in the Rain. Di film itu, tiga aktor/ris utama mereka nyanyi (dan nari) lagu Good Morning.

Gets said...

what, like to yourself?.. oh my.. gue nyanyi itu klo lagi in a very good mood aja di pagi hari.. and if someone else's going to listen to me.. heuheuue.. gue kok ngga bisa liat youtube ya, cuma semenit something gitu doang.. teach me about utube, dong..